Begonie - poradte prosim

host - 112.65 (?)
1.3.2007 21:17

Můžete ale je dobré hlízky před zasazením namočit ale jen na krátkou dobu aby natáhly trochu vody a potom je zasadit do země,já dávám obyčejný zahradní substrát,hlízky dejte jen velmi mělce, asi centimetr pod povrch.Zalévejte ze začátku velmi opatrně,raději kolem hlízky,až rostliny narostou do větších rozměrů tak je přesazuji do truhlíků nebo větších květináčů a to je můžete zasadit o něco hlouběji a jestliže se jedná o převislé tak je sázejte našikmo je menší riziko,že se vylomí.Hodně úspěchů v pěstování přeje Jarka.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 76.86 (?), 1.3.2007 14:34, zobrazeno: 6178x
Prosím o radu muzu sazet begonie bez ,,pupiku,,?Dik

host - 112.65 (?), 1.3.2007 21:17

Můžete ale je dobré hlízky před zasazením namočit ale jen na krátkou dobu aby natáhly trochu vody a potom je zasadit do země,já dávám obyčejný zahradní substrát,hlízky dejte jen velmi mělce, asi centimetr pod povrch.Zalévejte ze začátku velmi opatrně,raději kolem hlízky,až rostliny narostou do větších rozměrů tak je přesazuji do truhlíků nebo větších květináčů a to je můžete zasadit o něco hlouběji a jestliže se jedná o převislé tak je sázejte našikmo je menší riziko,že se vylomí.Hodně úspěchů v pěstování přeje Jarka.

host - 76.86 (?), 2.3.2007 9:06
dekuji mnohokrat hned je jdu nasadit mam begonie normalni vzprimene ne previsle.slysela jsem ze az je budu  sazet do kvetinace tak se ma na spod kvetinace dat slepici trus!davate ho i Vy?dekuji
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz