Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zaujímavé je aj "ozdravila by se louka"  - to akože herbicídom? to snáď autor nemislí vážne. Dvoudeložné berie ako burinu na lúke? Možno to tak učia aj na poľnohosp. univerzite. Na lúku patria len kultúrne trávy!

My sedliaci vieme, že čím viac lúčnych bylín tým kvalitnejší krm. A ocún je problém v sene. Na pastve sa šíri, lebo ho zvieratá nežerú a môže sa množiť. To len pre tých, ktorý nemajú nejakú lúku v opatere a nevedia. Stará generácia neváhala zobrať do ruky motyku, alebo iný nástroj a lúky čistiť od nežiadúcich druhov. Každú jar. To že sa niektoré teraz šíria, dokazuje že sa už dlho tak nedeje. Mne sa podarilo nad ocúnom vyhrať, trvalo to niekoľko rokov, ale nie veľa. Likvidoval som kvety na jeseň aby sa nešíril, na jar som trhal listy hneď keď dorástli do plnej veľkosti, aby sa oslabili cibule. Nápad s tyčou môže byť fajn.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika