Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To by myslím musela být nějaká alergie nebo co?? Já už jsem sklidil, při sklizni notně uzobával a na keři si nechal ještě dost plodů na to, abych každé ráno si mohl utrhnout 10-15 bobulek a hned je čerstvé sníst... Nikdy mi nic nebylo ani náznakem... Komu nevadí kyselá chut, je to pochoutka. Jinak o zpracování taky už bylo napsáno mnoho příspěvků-já prostě jen vylisuju štávu, tu zmrazíme / uděláme z toho "kostky" co jsou na led/ ty potom celou zimu přidáváme do čaje. Co zůstane po vylisování, to usušíme a je z toho potom vynikající "zvýkačka". včetně semínek, rozkousat pomalu a potom sníst. Takže nepřidávám žádný cukr, nemořím to varem apod.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika