Uhyn slepic

host - 227.2 (?)
27.9.2012 18:43

Nevim, kdyz se tam dostal jezek, tak si myslim, ze se tam protahla i kuna a chodila si tam na slepicky.Zakousne, vypije krev a je pryc, obzvlaste pokud tech slepic je vice, tak ji vzdy cerstva krev muze stacit.Ani to nemusite na slepici poznat, muzete si myslet, ze tj.treba ze stresu.A kdyz ji-slepici najdete mrtvou treba ve dvore, kuna nema problem, treba i v poledne si prijiti pro korist, kdyz ma hlad a neni tam prilisny hluk, tak uplne klidne.Kvuli tomu, jsem s chovem skoncil a radsi vejce kupuji.A kdyz tam je ve dvore pes, kuna jasne vi, kam pes muze, ci nemuzeDnes je rada prazdnych staveni, pud,tam je klid, tam se kuna drzi a vyrazi za nejdostupnejsi vydatnou koristi, tj.slepice.A nastraha je nebezpecna, muzete chytit treba omylem kocku.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 202.166 (?), 27.9.2012 10:08, zobrazeno: 14807x

Prosím poradte, před 14 dni vlezl v noci do kurníku ježek vyhnal slepice a na jedné seděl než jsem ho shodil ta uhynula hned druhý den, druhá slepice za 3 dni a po 14 dnech třetí uhyn ze stresu nebo nemoc? Už mám jen dvě.

host - 140.163 (?), 27.9.2012 13:51

Kdyby měl být příčinou úhynu stres, nastal by okamžitě po stresové situaci, nebo krátce na to. Takže asi jiná příčina. K ježkovi bych chtěla podotknout, že podobná situace se mi stala také. V noci se ozval křik slepic, když jsem dorazila, slepice byly už rozlítané všude okolo. V boudě, kde spaly, stál ježek na zadních nohách opřený o slepici a zkoušel se jí prokousat do břicha. Ta držela, ani se nepohnula. Nestačil způsobit hlubší poranění. Scéna jak z hororu. Ani po této příhodě však žádná neuhynula. Po odnesení ježka a zabezpečení díry pod plotem už ráno o ničem něvěděly.

host - 227.2 (?), 27.9.2012 18:43

Nevim, kdyz se tam dostal jezek, tak si myslim, ze se tam protahla i kuna a chodila si tam na slepicky.Zakousne, vypije krev a je pryc, obzvlaste pokud tech slepic je vice, tak ji vzdy cerstva krev muze stacit.Ani to nemusite na slepici poznat, muzete si myslet, ze tj.treba ze stresu.A kdyz ji-slepici najdete mrtvou treba ve dvore, kuna nema problem, treba i v poledne si prijiti pro korist, kdyz ma hlad a neni tam prilisny hluk, tak uplne klidne.Kvuli tomu, jsem s chovem skoncil a radsi vejce kupuji.A kdyz tam je ve dvore pes, kuna jasne vi, kam pes muze, ci nemuzeDnes je rada prazdnych staveni, pud,tam je klid, tam se kuna drzi a vyrazi za nejdostupnejsi vydatnou koristi, tj.slepice.A nastraha je nebezpecna, muzete chytit treba omylem kocku.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz