Slepice

rettigova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (160) - 207.90 (?)
24.10.2010 14:45
Krmit specielní směsí pro nosnice, dá se koupit v chovatelských potřebách, občas strouhanou řepu, brambory,občas i kukuřičný šrot.Slepice neumí synstetisovat aminokyseliny, je potřeba jim je přidávat, jakož i tuk.Slepice navíc potřebují i sůl a vápník atd-to je v přípravku Plastin, někdy jim kupuji mleté maso pro psy, zamíchám jim to do směsi a mohou se urvat i po kabanosu.Chodí mně klepat zobákem do dveří od zimní zahrady. Na večer cca 2 od před spaním pšenici, aby měly z čeho trávit celou noc.No a pořád, opravdu pořád musí mít přístup k vodě.Jeden den bez vody znamená tři dny bez vajíčka. Sežerou toho poměrně dost, ale ta vajíčka za to stojí.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 145.195 (?), 20.10.2010 20:13, zobrazeno: 17011x

jak a čím krmit slepice

Mám Dominant zdědil jsem je s domem jsou mladá už snáší

rettigova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (160) - 207.90 (?), 24.10.2010 14:45
Krmit specielní směsí pro nosnice, dá se koupit v chovatelských potřebách, občas strouhanou řepu, brambory,občas i kukuřičný šrot.Slepice neumí synstetisovat aminokyseliny, je potřeba jim je přidávat, jakož i tuk.Slepice navíc potřebují i sůl a vápník atd-to je v přípravku Plastin, někdy jim kupuji mleté maso pro psy, zamíchám jim to do směsi a mohou se urvat i po kabanosu.Chodí mně klepat zobákem do dveří od zimní zahrady. Na večer cca 2 od před spaním pšenici, aby měly z čeho trávit celou noc.No a pořád, opravdu pořád musí mít přístup k vodě.Jeden den bez vody znamená tři dny bez vajíčka. Sežerou toho poměrně dost, ale ta vajíčka za to stojí.

host - 64.242 (?), 5.12.2010 17:54

Toto si přečtšte důkladně - Krmení v zimních měsících

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty