Dobrý den, mám mladé kuřice, která začaly snášet před týdnem vajíčka.Dnes ráno jsem našla vejce ve velmi slabé skořápce a u toho přilepené další malé které z té skořápky už vytékala.V každém byl žloutek.Stalo se to poprvé a nevím zda to nesnesla třeba nějaká slípka, která ještě nezačala nést.Děkuji za radu
Odpusťte, ale mám problém Vašemu příspěvku porozumět.Výraz dvojvačíčka v názvu je správný, nebo jde o překlep? S chovem-držením drůbeže za účelem produkce vajec asi začínáte? Pořídila jste si neupřesněné množství kuřic, z nichž některé už začaly nést tzv.normálně, když tu najednou překvapení-jiné, zvláštní, jakoby siamské vajíčko! Pro uklidnění-toto-a i další zvláštnosti se stávají, některé častěji na začátku, jiné na konci snášky. Pokud mají Vaši svěřenci vše potřebné pro svůj život, tak půjde dlouho vše+-jako po másle. SPCH
Děkuji za radu.Začátečník jsem.koupila jsem mladé kuřice, a po ž týdnech u nás začaly nést.Každý den přibejvá další vajíčko.Asi jsem to špatně napsala :-) jedna slepice snesla vejce jakoby k sobě přilepené a v každém byl žloutek.Bohužel ve velmi slabé skořápce.Včera snesla normální vejce, ale dnes jsem jí viděla jak snesla jen tak venku a a zase ve velmi slabé skořápce.Krmení mají v pořádku.Dávám vše co jsem nastudovala.Tak jak píšete, asi je to tím, že teprve začíná.Děkuji Marcela