Děkuji za radu.Začátečník jsem.koupila jsem mladé kuřice, a po ž týdnech u nás začaly nést.Každý den přibejvá další vajíčko.Asi jsem to špatně napsala :-) jedna slepice snesla vejce jakoby k sobě přilepené a v každém byl žloutek.Bohužel ve velmi slabé skořápce.Včera snesla normální vejce, ale dnes jsem jí viděla jak snesla jen tak venku a a zase ve velmi slabé skořápce.Krmení mají v pořádku.Dávám vše co jsem nastudovala.Tak jak píšete, asi je to tím, že teprve začíná.Děkuji Marcela
Dobrý den, mám mladé kuřice, která začaly snášet před týdnem vajíčka.Dnes ráno jsem našla vejce ve velmi slabé skořápce a u toho přilepené další malé které z té skořápky už vytékala.V každém byl žloutek.Stalo se to poprvé a nevím zda to nesnesla třeba nějaká slípka, která ještě nezačala nést.Děkuji za radu
Odpusťte, ale mám problém Vašemu příspěvku porozumět.Výraz dvojvačíčka v názvu je správný, nebo jde o překlep? S chovem-držením drůbeže za účelem produkce vajec asi začínáte? Pořídila jste si neupřesněné množství kuřic, z nichž některé už začaly nést tzv.normálně, když tu najednou překvapení-jiné, zvláštní, jakoby siamské vajíčko! Pro uklidnění-toto-a i další zvláštnosti se stávají, některé častěji na začátku, jiné na konci snášky. Pokud mají Vaši svěřenci vše potřebné pro svůj život, tak půjde dlouho vše+-jako po másle. SPCH
Děkuji za radu.Začátečník jsem.koupila jsem mladé kuřice, a po ž týdnech u nás začaly nést.Každý den přibejvá další vajíčko.Asi jsem to špatně napsala :-) jedna slepice snesla vejce jakoby k sobě přilepené a v každém byl žloutek.Bohužel ve velmi slabé skořápce.Včera snesla normální vejce, ale dnes jsem jí viděla jak snesla jen tak venku a a zase ve velmi slabé skořápce.Krmení mají v pořádku.Dávám vše co jsem nastudovala.Tak jak píšete, asi je to tím, že teprve začíná.Děkuji Marcela