Neznámy hmyz ako sa ho zbaviť

host - 201.101 (?)
28.7.2014 15:40

Dobrý den, měla jsem podobný problém a nakonec jsem vydedukovalka čmelíky-a nejvíc se mi osvědčilo kurník opakovaně vypálit hořákem na propan butan (ačkoliv mám dřevěný kurník, tak se podařilo ho nepodpálit a jen spálit prchající hmyz), pak vystříkat Biokillem a použít kompletní řadu Iframix.

Mějte se Lucka.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 136.31 (?), 17.6.2014 17:17, zobrazeno: 12994x
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu skúsenejších. V kurníku pre sliepky sa mi rozmnožil neznámy hmyz. Je drobný a nemá ani milimeter. Pred týžňom mi zdochli 2 sliepky tak som celý kurník vyčistil a poriadne vyvápnil vápnom v domnienke, že to ten hmyz zahubí. Nechal som kurník 4dni schnúť ale za ten čas sa ten hmyz tak rozmnožil, že v rohoch sú z nich celé mráčiky. Vie niekto čo je to zač alebo mal už niekto podobný problém??? Budem vám veľmi vďačný za pomoc. Dušan

Klapka - (35) - 245.130 (?), 22.6.2014 12:02

Všechni cizopasníci v kurníku jsou drobní. Nejlépe vyhledat si na netu podobu těch potvor.

Je ale klidně možné, že se tam uhnízdil hmyz, který neparazizuje na slepicích a slepice umřely na něco jiného. Já s parazity problém nemám, 4x do roka dělám kompletní umytí všeho, co je v kurníku, uklízím 2x týdně celý kurník a 1x měsíčně ho stříkám biokillem nebo podobným hubičem,  Vystříkejte kurník hned, ať je to co je to. Je to dotykový jed s dlouhou účinností. Udejte to ráno, po vypuštění slepic. 

host - 201.101 (?), 28.7.2014 15:40

Dobrý den, měla jsem podobný problém a nakonec jsem vydedukovalka čmelíky-a nejvíc se mi osvědčilo kurník opakovaně vypálit hořákem na propan butan (ačkoliv mám dřevěný kurník, tak se podařilo ho nepodpálit a jen spálit prchající hmyz), pak vystříkat Biokillem a použít kompletní řadu Iframix.

Mějte se Lucka.

host - 200.142 (?), 3.8.2014 10:19

Já mám radu mojí babičky, ta vždyky říkala, že slípky se musí popelit, to znamená, že musí mít přístup nejlépe k popelu, ve kterém se vyválí a s pak nemají žádné problémy s těmito cizopasníky.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz