Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vezmu to hromadně, snad se na mě nebudete zlobit... tedy S.P.Ch, Kostičko, Blanko pěkný densmiley.

Sopouchwinksmiley... kde já to jen slyšela... že by Saturnin? Mám za to, že jo. Jo, byl to ten příběh napravování s nervózním panem účetním.. ss sopouchlaugh.

Nemám takový talent, na čtivé psaní jako náš S.P.Ch., ale píšu a čtu vás všechny moc ráda. Ty nakloněné latě jsou fakt bezvadné, už když jsme to zkoušeli, tak bylo vidět, že se to slípkám moc líbí a lépe se jim tak hřaduje. Určitě se přikláním k tomu, aby pod hřady bylo "něco", ať už šuplíky nebo jen plato, ale kromě toho, že se na tom hromadí bobky a slípky v nich nemusí šlapat, tak je to z mého pohledu i bezpečné pro slípky.

S tím stavěním bez pomoci manžela... no, určitě nepochybuji o Vašich schopnostech, ale o tom to není. Víte, povím Vám to jinak, já si taky umím vyměnit kolo, připojit zásuvku, vyzdít zeď a mnoho jiného, ale když to budu tak normálně dělat, tak kromě toho, že mám své vlastní práce dost, tak upřímně na co budu mít doma chlapa? To nemyslím nijak zle, je to trochu samozřejmě i trochu nadsázky.

Nejsem vysloveně pro dělení na mužské a ženské práce a upřímně v přesnosti - měření je můj rozhodně lepší než já. On měří přesně, já tak nějak přibližněwink, umím to i přesně, ale nebaví mě to. Zkrátka, když ho nechám dělat takové důležité a odborné práce, tak jednak já jsem pomocník-přicmrndávač, což znamená méně starostí, to je výhodné pro mě a pak na něj můžu být zase o něco víc hrdá, co dokázal a on, i když nesnáší chválení, tak vím, že vnitřně ho těší, že vyrobil-udělal něco hmotného, viditelného.

Nehledě na to, že mužští snadno stagnují, když zjistí, že se bez jejich pomoci obejdeme. Rozhodně nechci poučovat! To v žádném případě, ale takový malý příklad za všechny... kamarádka měla muže a každý den s ním vstávala, aby ho vypravila do práce, dělala to velmi ráda, jenže jak šel čas, přišli děti atd., už to pro ni byla spíš obtíž, dělat to každý den a tak se začala bouřit a on pro změnu nechápal proč jí to najednou vadí, když to dělala tolik let tak ráda. Nešlo jen o snídani, bylo toho mnohem víc, ale zkrátka upletla si bič sama na sebe a pak se to moc těžko srovnává. Takže můj názor je, abychom nechali muže se také starat, protože za prvé cítit se potřebný je důležité a za druhé, žije se tak lépe.. si tedy myslím jásmiley .

Jinak musím s radostí napsat o naší Růžence, protože se každý den, každou hodinou stále víc a víc lepšísmiley. Tak z ní mám moc velkou radost. V sobotu jsem ji přestěhovala na verandu, protože už se nedokázala udržet na hřadu a nedokázala vylézt z hnízda, kam jsem ji dala na noc spát. Kromě toho jí holky neustále obtěžovali a sráželi, pochopitelně nechtěně, mísky a jídlem a vodou.

Na verandě má klid, má tam svoji ošatku a už včera se udržela mnnohem lépe na pařátkách, dneska ráno už se i sama prošla a je stále víc a víc žravějšísmiley. Není to ještě dokonalé, ale mnohem, mnohem lepší. Ten zrak nevím, zatím se mi nezdá, že by bylo nějaké zlepšení, spíš si víc zvykla kde co je, Takže se lépe orientuje. Má neustálý přísun šrotu a granulované směsi. Zrní-pšenici jsem zatím vyřadila, protože ho nedokáže zpracovat, vychází vcelku ven s bobky. Dávám stříkačkou do zobáku vitamíny, co jsem pro ní dostala od veterináře. Akorát jsem se ho zapomněla zeptat co to jesad, ale předpokládám, že to asi je nějaký Kombisol.

Včera, asi nejen u nás, byl pořádný slejvák a muž neprozřetelně odpoledne pustil holky ven, že prý je jen drobný deštík.. no zrovna těch pět minut to tak nějak bylo. Nicméně když jsme se v podvečer vrátili tak jsme je chudinky v tom největším slejváku museli zahnat domů, protože byly opravdu zmoklé jak slepicesmiley. Naštěstí holky dobře poslouchají a jsou naučené, že musí jít domů, když to po nich chci, takže to bylo rychle. Něco pro ty, kteří si myslí, že to přehánímwink... po zahnání jsme je všechny vyfrotýrovali ručníkem, aby byly trochu sušší a nenastydli mi.

Je akorát zajímavé, že Bowansky byly úplně suché, ty se před deštěm úplně schovali, Dekalbky a Bílá - Hysexka byli jen lehce na povrchu mokré, protože chodili ven jen na chviku v těch menších deštících. Ostatním to bylo jedno a zejména Sasexky s Černými se vysloveně vyžívali v hrabání v jedné části zahrady bez trávy kde se vytvořili úplné bahenní lázně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika