Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
                     
host - 224.1 (?) 
31.3.2014 21:48

Dakujem za radu. Napadlo ma to preto, ze som stary a nechce sa mi k rastlinam zohynat. Ze by sa pohodlnejsie oberalo ak by som to naockoval v nejakej 70 cm vyske. Tak ako stromkove ribezle. Anton

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 55.94 (?), 20.10.2008 15:31

Dobrý den,

chtěl bych říct, že kdoule jsou velmi dobře zpracovatelné do různých pokrmů. Například kdoule s masovou náplní původem z Íránu: Z kdoule vydlabeme dužinu a řádně omyjeme vnitřek, poté naplníme chutnou masovou směsí (nejlépe skopové maso) a uvaříme. Pokrm je vynikající. Ovšen nesmíme zapomenout na mišpule, kterou jsou nedílnou součástí kdoulí. Mišpulím a kdoulím třikrát zdar!!

Zarelli

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
kajtman - (12) - 102.191 (?), 25.12.2008 15:02

Aké máte skúsenosti s rozmnožovaním mišpulí semenami?Treba ich stratifikovať?Po koľkých rokoch zarodia?

Sú plody gdoulovce/ružovokvetý, plodý/jedlé?  Ďakujem.

kajtman@centrum.sk

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu8:34
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika