Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem



                     
host - 224.1 (?) 
31.3.2014 21:48

Dakujem za radu. Napadlo ma to preto, ze som stary a nechce sa mi k rastlinam zohynat. Ze by sa pohodlnejsie oberalo ak by som to naockoval v nejakej 70 cm vyske. Tak ako stromkove ribezle. Anton

  
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 55.94 (?), 20.10.2008 15:31

Dobrý den,

chtěl bych říct, že kdoule jsou velmi dobře zpracovatelné do různých pokrmů. Například kdoule s masovou náplní původem z Íránu: Z kdoule vydlabeme dužinu a řádně omyjeme vnitřek, poté naplníme chutnou masovou směsí (nejlépe skopové maso) a uvaříme. Pokrm je vynikající. Ovšen nesmíme zapomenout na mišpule, kterou jsou nedílnou součástí kdoulí. Mišpulím a kdoulím třikrát zdar!!

Zarelli

      
kajtman - (12) - 102.191 (?), 25.12.2008 15:02

Aké máte skúsenosti s rozmnožovaním mišpulí semenami?Treba ich stratifikovať?Po koľkých rokoch zarodia?

Sú plody gdoulovce/ružovokvetý, plodý/jedlé?  Ďakujem.

kajtman@centrum.sk

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika