Přežije - kandská borůvka?

host - 106.232 (?)
30.5.2011 3:58
Cucoriedky maju velmi plytky korenovy system a vacsina su to korenove vlasky. Pokial ste ich tam nemala, tipujem, ze bud sa ich niekto snazil okopavat a poodsekaval ich, nebol dost kysly substrat, alebo boli spalene velkou davkou hnojenia, alebo ak stali vo vode, mohli aj odhnit. Skodcu tiez nevylucujem. Presadit do cistej raseliny a dufat ze este porastu. Ake su tie kry vzrastne? Fotka by nebola?
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 109.210 (?), 26.4.2011 11:32, zobrazeno: 3959x

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Naše borůvka nemá ani lístek zelené proutky to ano. Rozhodla jsem se jí přesadit, ale po vyrytí jsem zjistila, že nemá žádné kořínky.Jestli nám je myši nebo nějaký jinačí škůdce sežral nevím. Předasila jsem ji a pořádně prolila, ale nevím jestli se nám uchyty. Větve jsem sestříhala na polovinu je asi 4 roky stará. Myslíte, že se ještě chudák vzchopí a čím by to mohlo být nemáte s tím někdo zkušenost děkuji???

host - 106.232 (?), 30.5.2011 3:58
Cucoriedky maju velmi plytky korenovy system a vacsina su to korenove vlasky. Pokial ste ich tam nemala, tipujem, ze bud sa ich niekto snazil okopavat a poodsekaval ich, nebol dost kysly substrat, alebo boli spalene velkou davkou hnojenia, alebo ak stali vo vode, mohli aj odhnit. Skodcu tiez nevylucujem. Presadit do cistej raseliny a dufat ze este porastu. Ake su tie kry vzrastne? Fotka by nebola?
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz