Co a jak

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 164.4 (?)
17.3.2012 21:14

a)krasavice je světlomilná, takže na slunné místo, tam kde nebude překážet ale bude krášlit

b)živý plot nemusíte stříhat každým rokem, ale když, tak v červnu a pak v srpnu - září

c)hroznové víno se nemusí stříkat, záleží na odolnosti a počasí, jinak po odkvětu, podrobnosti si najdete na netu

d)do foliovníku zarýt hnůj a při oteplení, podle mrazíků a polohy zasadit

ať se daří vám i strýci

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 253.2 (?), 17.3.2012 20:31, zobrazeno: 2956x

přátelé,

strýc onemocněl a já vubec netuším co a jak-prosím o radu:

a)kde a kdy vyset krasavici s opylovačem (strýc má zahrabané 2stromky a asi bych je měl někde nasadit...)

b)kdy se stříhá živý plot (thuje) - jsou vysoké asi 2m a pěkně střižené-strýc se o ně staral-já nevím co a jak...

c)jsem ze zlínska a strýc má u domu hroznové víno asi 9 hlav - jak se o to starat, mám to něčím stříkat...

d) strýc má foliáč a v domě nasazené v kelímkoch papriky a rajčata. Ve foliovníku od podzimu asi ještě nic nedělal. Co je řeba udělat, před nasazením rostlinek do foliáče...

Strýca odvezli do nemocnice a vypadá to dost blbě..

dík moooc za radu

Martin

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 164.4 (?), 17.3.2012 21:14

a)krasavice je světlomilná, takže na slunné místo, tam kde nebude překážet ale bude krášlit

b)živý plot nemusíte stříhat každým rokem, ale když, tak v červnu a pak v srpnu - září

c)hroznové víno se nemusí stříkat, záleží na odolnosti a počasí, jinak po odkvětu, podrobnosti si najdete na netu

d)do foliovníku zarýt hnůj a při oteplení, podle mrazíků a polohy zasadit

ať se daří vám i strýci

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty