Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

má ho pátý rok a tak malý? může se to stát s divokým muchovníkem. Já počítám kdekoliv blízko zahrady dát jedině šlechtěné, aby to bylo i na ovoce.
Odrůda Martin, Thiesen, Princ Charles, a jiné. Ty všechny dorostou asi 5m výšky a pak už na plody nedosáhnu já, ale ptáci. seřezávání, krocení, držení co nejníže považuji za důležité. Sázím jen na místo, kde mi nebude vadit že to tam poroste třeba sto let, protože to má pevné kořeny podobně jako dřín a těžko se toho zbavuje.Ale nerad bych byl bez tak dobrého ovoce, jakým je ušlechtilý muchovník.Když jsem studoval méně známé ovocniny, objel jsem republiku, botanické zahrady, arboreta,a našel hodně muchovníků různého vzrůstu, ale jejich ovoce se bud nedalo jíst nebo to nestálo zanic, až na jeden v Hranicích u paneláku.Po čase firma Bormato dovezla ušlechtilé, ale ty je třeba množit roubováním, to dovede asi jen firma ADAVO, možná jiné, o těch nevím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika