Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Krátké rouby nevadí, spíše jde o jejich sílu. Angrešt má tvrdé dřevo, s tenkými se pracuje hůř (pokud máte šikovné ruce a cvyk, nebude to vadit),  Na roubování potřebujete 3-4 očkové rouby, u neřezaných angreštů jsou na přírůstcích dost často hodně blízko u sebe, což ztěžuje práci. Meruzalka by měla být přibližně stejně silná, vršky bývají nevyzrálé, musí říznout až do vyzrálé dřevité části. Tenký roub by měl ležet jednou stranou na svazcích cévních (obyčejně až zesílí, bude vypadat, že je srostlý s celou plochou), nesmíte ho dát na střed, mezi svazky. Rouby si před prací ostříhejte, zbavte je trnů. Očkování vychází slušně, ale spíše z pozdně letní práce než z jarní. Pokud Vám nebude vadit, že jsou rouby tenké. roubujte už teď, pokud byste radši měl rouby lepší, ořezejte stromek, párkrát ho zalijte, aby přírůstky (ale i ovoce) byly kvalitnější 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika