Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či niekto nemáte skúsenosti s porovnaním odrôd ribezlí, ktoré sú vhodnejšie na výrobu vína. Či už z hladiska cukornatosti, kyselín, úrody, spracovania, atď. Viem že sa to nedá veľmi porovnávať, tak ako u révy, ale predsa musia tam byť isté rozdiely.
Ďakujem
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název *:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*
Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10. Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.