Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja mám jahody v skleníku a vo foliáku v kvetináčoch, robím to presne pre tie popisované výhody - plody začali dozrievať už od začiatku mája, teraz je polka júna a vonkajšie jahody na záhone ešte len začínajú dozrievať, čiže skoro mesiac a pol rozdiel (som v skoro 500m.n.m).

Teraz je pozbieraná úroda zo skleníka a folníka, dal som kvetináče von a naspäť pôjdu až v septembri. Po skleníkovej úrode oberám jahody na balkone a potom nasledujú záhony vonku. Je to pekne načasované a deti majú jahody od mája do novembra čerstvé skoro každý deň.

S tými škodcami v skleníku je to pravda, mne sa tam zakaždým namnožia roztočce, ale dá sa s tým fungovať aj bez chémie, ked je po prvej úrode a vyložím ich von, tak škodci skončia tiež, zrejme ich zožerú predátori alebo im už nevyhovuje prostredie a vykapú sami, neviem.

Pre niekoho z nížiny, kto má jahody v máji aj na záhone dozreté je to asi nepochopitelné, ale u nás jahody/paradajky/papriky vonku dozrievajú hodne neskoro a ten skleník nám umožňuje mať úrodu už na začiatku leta/na konci jari.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika