Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvalitní kompost s velkým množstvím organické hmoty, nastýlání kompostem a třeba hnojem na zimu, hnojení do půdy popřípadě i na list. A hlavně pokud budete mít ty skruže kus navrchu jako vyvýšené záhony musíte maliny pořádně zásobovat vodou. Není to zlý nápad, rozrůstání jednotlivých odrůd je různé. Některé tvoří spíše keř, jiné dělají více odnoží do větší vzdálenosti.. Dalo by se říct, že s velikostí malin a s vznikem nových odrůd klesá jejich dravost v šíření do okolí. Když budete porost udržovat tak aby byly výhony od sebe cca 10 cm, z jedné skruže sklidíte solidní výnos pěkných plodů. Když necháte maliny zahoustnout, kvalita a velkost plodů se snižuje.

   Mám maliny v záhonu vedle trávníku. Odděluje je asi 15 cm vysoká fólie. Pod ní prorůstá akorát jedna žlutá a Heritage, ty novější už ne. A v trávníku ty zbloudilce vezme v pohodě sekačka, nebo dloubák. Když se záhon s malinami dobře hnojí, ani se ty maliny moc nesnaží utéct.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika