Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ako pisete. Rozpoznanie skutocnej odrody cucoriedky neni v sucasnosti prakticky mozne. Dobre je, ze sme problem pomenovali. Aspon vieme co treba riesit.

Modelovy pripad: Pretoze ak si kupite viac odrod cucoriedok a niektora Vam zachuti viac, je prirodzene, ze by ste si ju chceli dokupit. A ajhla. Pri prvej urode zistite, ze tie nove kriky neni to co ste chceli.

Kde sa teraz stala chyba? Bola povodna ina? Su nove ine? Ako riesit danu situaciu? Podrobnejsi popis znakov jednotlivych odrod by sa hodili, ale zas na druhu stranu, pokial by sme isli podla zahranicnych webov alebo podla nasich webov, ci podla pozorovani zahradkarov, stale nevieme na sto percent urcit o ktoru odrodu sa jedna. A to mnohym obchodnikom vyhovuje. A nielen tym na trhu. Rastlinka je odroda taka, aku si momentalne praje zakaznik. Na slovensku jeden taky, nie trhovy obchodnik je, co v minulosti toto praktikoval a nepochybujem, ze sa nejaky najde aj v cechach. Nechcem nikoho hadzat do jedneho vreca. Vacsina obchodnikov su cestni ludia, ale ani oni nemaju moznost si overit, ci to, co im bolo dodane, je v skutocnosti to, co si objednali. Dokial nebude dostupna moznost, ako si overit pravost odrody, dovtedy tu tieto pochybnosti a rozcarovania v pripadoch podobnych modelovemu budu.

Je to problem, ale s nim si my drobni pestovatelia asi neporadime.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika