Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 93.15 (?)
6.6.2009 22:24
ano, pan Jiří to jasne vysvetlil..., na nejake me meciky se muzete podivat na mych webovkach... a meciky kvetou i treba z tech nejmensich hliz a lecktere i z brutu...
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Oxalistriangularis - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (578) - 255.178 (?), 4.6.2009 20:32

Pane Jančo, děkuji za vysvětlení, určitě máte pravdu. Ty darované hlízy mečíků byly celkem malé a přesto kvetly. Teď po třech letech jsou jak pěsti. Obdivovala jsem je při podzimním ukládání, jak zmohutněly. Letos je důkladněji prohlédnu, zda by šly od sebe oddělit nebo ne. Loni na podzim se mi to jako dvojčata nebo trojčata vůbec nejevilo. Teď díky Vám budu vědět co mám na nich hledat. Jinak pokud jde o hnojení mečíků, tak to vůbec nedělám. Jsou ale asi ve velmi dobré zemi, takže si budu pamatovat, že hnojit ne, aby se mi neurodily čtyřčata nebo dokonce paterčata. .

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 93.15 (?), 6.6.2009 22:24
ano, pan Jiří to jasne vysvetlil..., na nejake me meciky se muzete podivat na mych webovkach... a meciky kvetou i treba z tech nejmensich hliz a lecktere i z brutu...

Oxalistriangularis - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (578) - 241.233 (?), 7.6.2009 9:48

Našla jsem Vaše mečíky na dagladu, snad jsou to ony, o kterých píšete, že se na ně můžeme podívat. Jsou tak nádherné, že Vám musím poděkovat za to potěšení si je prohlédnout. Ty moje, které mi darovala kolegyně se nejvíc podobají Penelopě-pink. Kdybych hypoteticky měla možnost si z těch Vašich vybrat jeden druh, tak vím, že bych to nemohla udělat. Jsou jedna krásnější než druhá a musela bych chtít od každého druhu jednu. Máte moc krásnou práci a přeji Vám mnoho úspěchů .

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 93.15 (?), 7.6.2009 22:19
moc diky, cloveka to hodne naplnuje a nejen to, spis uz zesilel, ze si chce vyslechtit taky nejakou vlastni odrudu :-)
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Pila8.7.2025
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz