Mě se stalo totéž začal mi odumirat, ale našla jsem si na netu čím to je a dočetla se že je to houbomilka česneková dvákrát jsem provedla postřik Sumithionem super a bylo po problému. Když česnek začne nasazovat na květ stonky jsou nejdříve zahnuté musí se olámat a nechají se asi dva když se napřímí je česnek zralý a muže se sklízet.
Dobrý den, mohl by někdo poradit v pěstování česneku ? Před výsadbou jsem stroužky mořila předepsanými způsoby, dobře vzešel, ale poté nať postupně zežloutla, polehla a uschla. Nevím čím to je. Děkuji
Mě se stalo loni totéž.Myslel jsem,že je něco špatně a neřešil to.Ale letos zjara tam vyrašily nové výhony a mají se čile k světu a čekám,co z toho bude.Kdy se vlastně česnek sklízí a co se s ním během vegetace dělá??Děkuji.
Mě se stalo totéž začal mi odumirat, ale našla jsem si na netu čím to je a dočetla se že je to houbomilka česneková dvákrát jsem provedla postřik Sumithionem super a bylo po problému. Když česnek začne nasazovat na květ stonky jsou nejdříve zahnuté musí se olámat a nechají se asi dva když se napřímí je česnek zralý a muže se sklízet.