Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tím chcete říct co? Do zámrazu zbývají ještě 2 měsíce, takže pokud už jsou teď takto narašené (je logické, že nezačaly rašit v létě, ale nedávno), za 2 měsíce budou mít docela vysoké nadzemní listy. Což jen potvrzuje, co říkají odborníci a čím se řídím já. Vždy sázím až (obvykle) v prosinci a vždy jsem měl parádní česnek. Nemám jediný důvod dělat pravý opak. A brečení kvůli blátu a zdraví mi přijde jen jako hloupá výmluva, protože to se stavem česneku vůbec nesouvisí.

Máte dobrou zkušenost s časným sázením, tak to tak klidně dělejte. Já mám dobrou zkušenost s pozdním sázením, tak tím jen potvrzuji doporučení odborníku, a neplivu po nich nějaké pomluvy ohledně zlomyslného doporučení a lživých rad, jak to zde někteří dělají, že.

A jen tak mimochodem, ještě dobře si vzpomínám, jak před pár lety spoustě lidem díku nestandardně teplému počasí pomrzl česnek, který sázeli dříve a který již byl v prosinci/lednu značně vyrašený.

A to teď vůbec nemluvím o riziku nakažení houbovými chorobami při ještě takto promokřené a prohřáté půdě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika