Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cesnak suším v sušičke do 40°C aby nestrácal na kvalite. Mam kvalitnu sušičku excalibur. Robím to z jedineho dovodu, ked na konci sezony nestihneme spotrebovat cesnak a ten uz by zacal klicit alebo sa porúčal. tak ho všetok ocistim, nastruham ho v mixeri na hrube platky. Pouzivan ma to nastavec na hrubšie struhanie zeleniny. Cesnak je po vysušení krasny biely, chrumkavy a štipe ako čerstvy. Volam to cesnakove čipsy. Mame ale cesnak s velkymi struckami. neviem ako by dopadlo krajanie pri malych stručikoch.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika