Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano,máte pravdu jsou to zjednodušené ,obecné informace...nemějte mi to za zlé.Kdyby se měla pokaždé problématika vypisovat komplexně,do podrobna co se kdy o tom odborného napsalo,k tomu přidat zdroje,obrázky,tak se nedělá nic jiného.Pokud to nestačí, je možné na vyžádání doplnit chybějící informace.

Komu je zatěžko aktivně přistupovat k hledání informací, a čeká že ho někdo vždy vezme za ručičku,navede a ukáže mu prstíkem co,kde,kdy má udělat,co je příčinou, a jak zjednat nápravu,tedy zevrubný postup od A až do Z(byl k nesamostatnosti veden dlouhá léta),s ním je to špatné.Takový hold chodí po světě se zavřenýma očima, a ani osvícení shůry nepomůže.

Jsou lidé, kteří nevědí, nerozumí,jsou odborníky v jiné oblasti a chtějí poradit... ač hledají, nenajdou,nevědí kde hledat, nebo něčemu nerozumí.Těm postačí když jim někdo pomůže určit škůdce, název nemoci, popřípadě jaké jsou ve světě jiné postupy.Věřím, že tito lidé vám budou za prvotní orientaci vděčni,zbytek informací si realisticky poskládají sami,nebo položí dopnující otázky.Nikdy totíž nevíte,zda rozsáhlé vypsávání problematiky už nepůsobí vychloubačně,a někdy může taky  obtěžovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika