Ochrana kmene mráz

Mimmo - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2263) - 64.58 (?)
17.10.2013 19:32

Já obaluji některé peckoviny odpadním bílým papírem (80g/m2), jednostranně potištěným na tiskárně nebo kopírce. Stromům to dělá dobře, protože je to chrání i před nežádoucím ostrým slunečním zářením před mrazivou nocí. Papír se obaluje od spodu a fixuje se průhlednou páskou. Nezatéká za něj a nerozmočí se při běžném zimním počasí. Taky se dá použít pórovitá bílá fólie, co se dává pod plovoucí podlahy.Vlnitou lepenku jsem dával jen na vychytání parazitů. Lepenka se v zimě vyhodí nebo spálí. V komůrkách je nalezlý nežádoucí hmyz.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
evulkazostravy - (2) - 43.89 (?), 17.10.2013 8:57, zobrazeno: 2362x

Dobrý den, čím prosím mohu obalit kmen na zimu jako ochranu před mrazem? Nemůže např. při použití kartónu stromek začít plesnivět (kartón zmokne, nevyschne)?

Děkuji.

Mimmo - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2263) - 64.58 (?), 17.10.2013 19:32

Já obaluji některé peckoviny odpadním bílým papírem (80g/m2), jednostranně potištěným na tiskárně nebo kopírce. Stromům to dělá dobře, protože je to chrání i před nežádoucím ostrým slunečním zářením před mrazivou nocí. Papír se obaluje od spodu a fixuje se průhlednou páskou. Nezatéká za něj a nerozmočí se při běžném zimním počasí. Taky se dá použít pórovitá bílá fólie, co se dává pod plovoucí podlahy.Vlnitou lepenku jsem dával jen na vychytání parazitů. Lepenka se v zimě vyhodí nebo spálí. V komůrkách je nalezlý nežádoucí hmyz.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz