Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Čípek můžete vystřihnout nyní, dokud jsou letorosty v růstu a využít skutečnosti, že až do srpna se bude rána rychle zavalovat a příští rok se rána zaceí úplně. Chybu neuděláte pokud budete čípek vyřezávat až na jaře roku následujícího a letos užijete čípek k vyvázání preferovaného letorostu.

Ten záložní zaštipovat nemusíte, stačí když jej odkloníte cca 45-60° od svislé aby působil jako pomocná asimilační plocha vyživující terminální výhon. Pokud budete mít podnože a část jej užijete pro odběr oček v první polovině srpna, stromku to na vitalitě už příliš neubere. Hlavní výhon zaštipujte cca 15-20 cm nad úrovní, kde budete chtít zakládat korunku. Počítejte s tím, že je lépe zakládat korunku ve výšce, aby i když nebudete mít mísu jako bezplevelný úhor, tak aby jste pod spodní větví projeli sekačkou. Broskve jsou z ovocných stromů nejcitlivější na používání herbicidů a tak sekání je ten nejlepší způsob regulace travin v zatravnění pod korunkou. Ta pneumatika je zajímavé řešení, ale já bych se mu vyhnul... (nejen kvůli mravencům).

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika