Z toho si nesmíte nic dělat. Taky mi pár let "krvácelo srdce", když jsem viděla, jak stromky prořezává u nás jeden známý. Když jsem ale začala sama, hned jak se stromy olistily-peckoviny i jádroviny-viděla jsem, že jsem je moc šetřila, že koruny jsou husté a při dalších řezech jsem "přitvrdila". A probírku provádím úplně pravidelně, když vidím, že plodů je nasazeno moc. I tak když dorostou di konzumní velikosti mám někdy pocit, že jsem jich nechala ještě moc. Ale většinou sklízím rovněž "probírkou", tak pak na hlavní sklizen jsou plody velké a vyzrálé. Klejotok úspěšně zvládám 3 roky na broskvoních a nektarince, tak jak bylo psáno. Vyřezat do dřeva a pěkně zamáznout stromovým balzámem. Nebojte se hrozně vypadající díry, kterou třeba vyříznete. Opravdu se mi podařilo, že prvotně vyříznutá kůra až na dřevo v místě ošetření nádherně zarostla a je zde poměrně hladký kmen. Ošetření bylo opakované. A 2x v jednom roce, po ty 3 roky. Míla