Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den Stando,

myslim ze Ohenry se da koupit i ve skolkach v CR, nicmene pozdnejsi broskve uz nikoliv. Ja vse kupoval v italske skolce.

na podzim 2013. Vyhodou je ze se tam da platit pres Paypal, maji stranky v anglictine a hlavne posilaji do CR za celkem rozumne penize - cca 40 eur. Cely nakup (kupoval jsme jeste granatovy jablka. mandli TUONO a tomely) probehl bez problemu. 

Nicmene protoze rad experimentuji a hledam takovy rekneme netradicni sortiment ovocnych stromku tak mne v mezicase opravdu zaujala tato skolka - vyber broskvoni veliky (photo catalogue - ancient fruit - peaches), hromada opravdu netradicnich odrud, stranky v anglictine a take posilaji do cele Evropy. Akorat se mi zatim zda ze to teprve chystaji cele ke spusteni, takze az si budu vybirat a objednavat priste - tak zkusim tuhle skolku. Pockam si az to spusti:)

Ocka bych mohl samozrejme nabidnout, ale na oplatku bych rad ocka opravdu velmi rannych broskvoni. nejlepe - 35 pred RH a vice. Nejrannejsi mam aktualne Spring Lady, nicmene jsem presvedcen ze v nasich podminkach muze dozrat i broskev jeste rannejsi - Bordo, Francoise, Rich May, Maycrest, Pulchra, Sugar time, Sagittaria: Bordo’, new yellow-flesh early peach

To by byly broskve teoreticky jeste o cca 14 dni drive nez Spring Lady. Bohuzel nemohu tyto kultivary nikde sehnat. Nemluvim o CR, ale ani v Italii nebo jinde v Evrope. Tak pokud by jste cirou nahodou nektery z techto kultivaru vlastnil, tak Vam dovezu ocka tech pozdnich az pred Vase dvere a jeste doplatim:)

Pekny den

Tomas 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika