Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to je vždy ten případ, po kterém okamžitě navštěvuju ešopy, a v duchu na své zahradě hledám o kousek místa navíc.Jenže -není(!!!)No uznejte sami, že sadit stromky metrapůl od sebe je čiré šílenství se zoufalstvím dokupy.Moc Vám to Petře přeju, ale taky závidím když si někdo může dovolit mít na své zahradě od každé kategorie(ranné, středně ranné, prostředek,pozdní, velmi pozdní) pár kousků na porovnávání a zkoušení.Tady vidím, že si pořizujete celou flotilu ranných odrůd.

Snad jen tu Primissimu Delbart bych vynechal.Jinak bych si taky pořídil Redwin snad Lunu, a určitě Harbinger.I když je to starší odrůda, ale jsou i starší kvalitní, tak pro její kvality se vyplatí, a jak jste jednou podotknul-je to nošení dříví do lesa.

Ještě otázka na závěr.Kdyby jste se musel rozhodnout jen pro jednu z nich(Harbinger, Redwin),tak která by to byla?Všeobecně se uvádí, že bělomasky jsou méně kvalitní, než žlutomasé.Děkuji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika