Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě k té odrůdě Marabel.  Nevím čím to je, když ty oškrábané brambory uvařím, tak jsou moc chutné. Ale když zbydou a nechám je na talíři buď v kuchyni a nebo i v chladničce, tak po půl dni se na povrchu vytvoří taková silná tužší kůra, kterou musím před konzumací znovu oloupat. Nevím čím to je, jesti je to odrůdová vlastnost nebo je to způsobené letošním velmi deštivým rokem, tím, že jsem je vybral pozdě nebo brzy a nebo vařením v osolené vodě. Je to pro mne zklamání. Máte někdo zkušenosti s ranou odrůdou Marabel. Prosím vyjádřete se.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika