Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Má to několik názvů, např. obecná strupovitost bramboru. Není to až taková trága, brambory jsou normálně poživatelné. Hlavní problém je v tom, že mohou být náchylnější k chorobám při skladování a špatně se kvůli vzhledu prodávají. Bakterie, které to způsobují, jsou běžně v půdě. V kyselých půdách tolik neškodí. Proto brambory nevápnit! Záleží i na odrůdě a na vlhkosti půdy (zalévat v období kolem kvetení). Letos jsem ji měl trochu na Princess, na Red Anna vůbec.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika