Balkón na jižní straně

host - 108.163 (?)
20.3.2006 13:37
Mám rovněž balkon na jižní slunečné straně, teploty v plném létě cca 38-45°C. Osvědčily se mi surfinie v samozavlaž. truhlících. Zalévám někdy i 2x denně vrchní zálivkou a poté doplním do zásobníku. Zalévám vodou i z kohoutku s hnojivem Kristalon ve dvojnásobné dávce, míchám Kristalon start a květ. Surfinie nerosím a je dobré, když na ně neprší, potom chytají plíseň.  Stříkán po dvou týdnech na plíseň a svilušku. Měl jsem délku cca 120 cm se třemi sazenicemi v truhlíku 60 cm.
Přeji krásné květy. petrsoukup@unet.cz
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

OCTAVIA - (1), 28.2.2006 9:03, zobrazeno: 6958x
Prosím o radu. Máme balkón který,má plechovou střechu a je na jižní straně baráku na který jde celý den slunce.Takže ještě zvýraznuje teplo. Takže nevým jaký druh letniček na tomto balkóně pěstovat. Mám zavlažovací truhlíky. Děkuji předem za odpověd a za radu. OCTAVIA

host - 108.163 (?), 20.3.2006 13:37
Mám rovněž balkon na jižní slunečné straně, teploty v plném létě cca 38-45°C. Osvědčily se mi surfinie v samozavlaž. truhlících. Zalévám někdy i 2x denně vrchní zálivkou a poté doplním do zásobníku. Zalévám vodou i z kohoutku s hnojivem Kristalon ve dvojnásobné dávce, míchám Kristalon start a květ. Surfinie nerosím a je dobré, když na ně neprší, potom chytají plíseň.  Stříkán po dvou týdnech na plíseň a svilušku. Měl jsem délku cca 120 cm se třemi sazenicemi v truhlíku 60 cm.
Přeji krásné květy. petrsoukup@unet.cz

host - 112.65 (?), 20.3.2006 18:58
Také mám balkon na jižní stranu a již leta pěstuji pelargonie,je pravda,že si pelargonie každý rok sama v srpnu namnožím na další rok ale dnes je možné pelargonie každý rok kupovat nové.,měla jsem i verbeny ale s těmi jsem nebyla spokojena,protože hodně trpí padlím.Pelargonie jsou nenáročné a stačí je jednou týdně pohnojit hnojivem a vylamovat odkvetlé květy,je to lepší.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz