Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No samozřejmě, bojujte. Neztrácejte čas a smiřte se s narušením sousedských vztahů (nemáte evidentně co ztratit, žádné slušné sousedské vztahy už s těmito lidmi jejich vinou stejně nemáte a pokud se nestane zázrak tak nikdy mit nebudete). Jen jste na sobě nechali nějaký čas "štípat dříví", k ničemu to nebylo a s jídlem prostě roste chuť.

Vy jim přeci žádné stavby, které tam nakonec vznikly, nepovolujete. Domluvili jste se vždy na něčem jiném, oni nedodržují nic z toho, na čem se s Vámi dohodnou. Jen se pěkně braňte ať vidí, že už Vám nemůžou "čurat na nohu". Pokud to neuděláte, nebudete mít nikdy klid. Takovýhle vykuk bude pořád dokola něco vymýšlet a myslet při tom jen na sebe.

A jestli stojí za to přestat s někým takovým komunikovat kvůli stavbám-to si velmi rychle ujasněte. Buď budete v rovnoprávném sousedském vztahu, nebo s sebou necháte čvičit proto, aby nevázla Vaše vzájemná komunikace. Může to být pro Vás po předešlých zkušenostech s dobrým sousedem trpké procitnutí, ale tak to prostě je.Přeji Vám klid, odvahu a rozvahu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika