Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

pro růst jsou rozhodující kořeny. Pokud to potřebujete dole husté, pak je opravdu to o 2/3 až 3/4 zkrátit, aby se posílil růst postranních větví (nahoru to doroste vždy. To co ořežete můžete rozstříhat na řízky. Pokud zakoření napíchané v řadě mezi sazenicemi, tak dobře... když nezakoření, tak jen poslouží jako ochrana proti pobíhání psů, než sazenice zahoustnou.

Trojspon se používá pro zvětšení šířky plotu. Pokud chcete štíhlá plot do 0,7 m šíře, použijte jednoduchou řadu. pro 1 m šíře použijte dvě řady 0,3 m od sebe sázeno vystřídaně vytvoří trojspon a tak dále až 1,5 m šíře trojspon vzdálenost řad 0,9 m a sazenice v řadě stále 0,3-0,5 m (zpravidla podle dělení délky celým počtem odrostků).

Ad obecní pozemek. Napsal bych oznámení záměru s formulací předpokládaného souhlasu "Nesdělíte li podmínky do 14 (30) dnů od podání tohoto oznímení, považuji to za odsouhlasení řešení v místě obvyklého". Odnesl na podatelnu "vlastníka pozemku" (může být i krajský úřad v případě silnice I.třídy, apod.) a nechal si na kopii dát otisk podacího razítka s datumem doručení. Toto je potřeba zejména pokud tam dosud žádný plot (ani drátěný) nebyl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika