Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud máte normální gumovou hadici, pochybuji, že dokážete udělat tak malou dírku, aby to jen kapalo, při tak malém tlaku. Když do hadice jen píchnete, guma je guma a při tak malém tlaku zataženou dírkou voda neproteče. Když dírky vyvrtáte/propálíte, to saze budou asi moc velké.

Já jsem použil 4 x 4m normální plastové trubky, co se používají na vodovodní rozvody, a do nich navrtal nejmenším vrtákem dírky, mají zhruba průměr přípínáčku. Nádrž mám také 1.5m vysoko nad nimi, teče to z otvorů čůrkem, ale při tom počtu dírek vyteče tak 1/4 nádrže za 1/2 hodiny. Takže dle potřeby na chvíli otevřu a zase zavřu (letos si udělám časové spínání elektroventilu). Ale i při tak velkých otvorech se po čase zanesou. Pokud chcete mít mikrodírky, a i kdyby to fungovalo, bojím se, že se okamžitě zanesou. A kdybyste měl nějaký velmi jemný filtr na výtoku z nádrže, tak se zanese zase ten.

Pokud máte možnost, doporučuji udělat větší dírky a pouštět vodu jen na chvíli denně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika