Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Běžně to tak necháváme a není to na závadu. Po načnutí píchnete nůž podél skla a jam stlačíte dolů ke dnu sklenice tak pěkně tuhý jak je. Pokud má vzduch kam utéci, jde to krásně samo. Tedy těsně před spotřebou.

Při zahřívání nad mez tekutosti nemusí jam ztuhnout opět do žádané konzistence (zejména pokud je s menším přídavkem cukru a neodpařovaný (tj úsporný 2:1). Navíc se Vám neočití víčko, ale zbytky v tenké vrstvě přischnou = blpě se to meje.

Opakované sterilování je nejhorší možnost. Ztrácíte barvu, chuť i kvalitu struktury.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika