Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Od pana Kubáčka (ovocná školka Střílky) jsem už objednával hodněkrát, vždycky dorazil kvalitní materiál. Ale nemá až tak široký sortiment.

Z Uherského Ostrohu (prodejstromku.cz) jsem bral zboží asi třikrát, stromky dorazily v dobré kvalitě, byť některé z nich byly "jen" špičákem, tzn. mladší - tato informace není u zboží uvedená. Nejsou školkou, pouze prodejcem, ale mají široký sortiment a výběr i z více podnoží. Taky můžu doporučit.

Jednou jsem bral od pana Zíbala ze Strážnice. I tady jsem byl spokojen, ale eshop není aktivní. Někdo říkal že i přesto zasílá. Asi na dotaz. Rovněž můžu doporučit.

Z ostatních "barevných" eshopů, které nabízejí nejúžasnější odrůdy odolné proti všem i dosud neobjeveným chorobám, naprosto nové druhy ovoce, křížence jabloní s žirafou a podobně, tak od těch jsem bral zboží dvakrát - protože jsem neuměl sehnat uvedenou odrůdu jinde. Nebudu je jmenovat, ale ty nedoporučuji. Jednak jejich popisy a odrůd jsou zavádějící a nepravdivé, čímž klesá jejich důvěryhodnost, a jednak většinou neuvádí ani podnož, natož tvar. Vše co jsem objednal dorazilo jako jednoletý špičák.

Celkově jsem přes eshopy objednal za poslední tři roky zhruba 60 ovocných stromků pro sebe i přátele. Pokud vím, životaschopnou kvalitu měly všechny. Jedna meruňka zašla ale až po prvním roce, spíše kvůli hlodavcům. Tři jmenované můžu doporučit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika