Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj Boris

Pravě že mam doma zbytek dol.Vap a dlouhodobe hnojivo od LOVOGREEN NPK tak mě to tak napadlo. A mech nemám v trávníku ale na betonovem základě kde se mu daří který je hned u travníku jinak trávník mám nový necele dva měsíce. Sice přesně nevím jak váš postup pomáhá vašemu trávníku (a jak vypadá) ale já jsem to bral tak že když budu odebírat hmotu tím pádem živiny z trávníku tak když už to mám nakoupené tak at to nák využiji v malých dávkách. Jde přeci o malou dávku (řekněme 150gramů Dolomitický. Vap plus 150gramů lovogreen npk)na 20m/2 Které se naředí třeba do 5L vody a to ještě 0,5L namíchané vodního roztoku do dalších 5L vody tím pádem dávka je velmi slabá tak si říkám že by to nemělo nák rapidně kazit půdu PH ale jen dopomáhat k stálému PH. Prozatím zalévám z městské vody ale přejdu na studnu. A opravdu nevím jestli je voda tvradá tam či tam.
Ale pro doplnění hnojím prozatím jen ve velké dávce s lovogreen npk jednou za tři možná dva měsíce. A mezitím ještě s hnojivem PURE na střídačku. A přeci mě trosku pří-de ta prodleva tří měsíců dlouhá abych nepohnojil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika