Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já jsem nemyslel zadat architektovi úkol, ať narýsuje projekt a až se vrátím, ať mi předá celou osázenou kvetoucí zahradu. Ale chtěl bych, aby ji viděl odborník přes zahrady, řekl mu, co chci, on by se podíval jaká je půda, její struktura, hloubka, kvalita, jaká je orientace ke světovým stranám, jestli nehrozí eroze, co spodní a povrchová voda a poradil, jak to rozvrhnout, kam co nasadit, jak daleko od sebe, co upravit, postavit. Já bych řekl - ano, to se mi líbí, toto by mě nenapdlo, ale tohle bych chtěl jinak. Nemyslím si, že by vyšel o moc dráž než fůra kvalitní zeminy s dovozem.  Platí totiž doslova Wimpiho věta:...ale my všichni rádci máme ten problém, že neznáme ani vaše představy, schopnosti a ani tu zahradu o které je řeč. A už startujeme viruální traktory, rotavátory, křoviňáky. Přitom je docela možné, že zahrada je krásná, funkční a skvěle rozvržená, jenom 6 let zarostlá.
    Já už jsem jednou takovou "zanedbanou a zdevastovanou zahradu" dostal a co nejrychleji předělával. Dnes toho někdy lituju,  už vím, že traktor a motorová pila pracují velmi rychle, ale dřevo roste sakra pomalu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika