Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak z jižních Čech a tip kde koupit násadu do jezírka? To je legrační. No, to se přeci zajede k jarnímu výlovu, vezme se barel na ryby (raději i s vodou) a základní tekutá měna (od vody jde chlad) a dojedná se transakce. Podle přání dítka a názoru odborníka se pak naloží a jede se domů. V jižních Čechách býval pro „externí odborníky“ na výlov po výlovu i specifický krajový výraz: čapíci.
A trošku vážněji: nejlépe od někoho „od vody“ vyzjistit, kde se na povodí ryby (druhy), které budete chtít, hojněji vyskytují, aby při výlovu byly. S úhoříkem to budete mít asi těžší. Obyčejně vylézá z bahna až když bahno osychá, ale také se to někdy při výlovu dá. Chce to hustější síťku a delší násadu. Taky boty. Ale to všecko se nechá s chlapy od vody domluvit. Asi takhle nepůjde sehnat jesen, protože se běžně nechová, ale barevného (červeného) mívají v každém „zverimexu“ s rybičkami. JG

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika