Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kečupe, váš způsob úpravy vody se mi líbí, chci ho vyzkoušet. Obzvlášť se mi líbí váš způsob dopravy ClO2 do bazénu, tedy zapojením přímo na rozvod filtrace. Rozhodně snazší než vyrábět koncentráty, ty pak někam lít a ještě přemýšlet, kolik mi toho uteklo přes poslední lahev do vzduchu. Mám nějaké dotazy:

1. Předpokládám, že by napojení mělo být na výstupu za filtrací, aby byl co nejnižší potřebný tlak na protlačení plynu do systému. 

2. V prvních příspěvcích jste používal kyselinu citronovou, dále pak kyselinu chlorovodíkovou. Je ke změně nějaký důvod? Je některá z nich lepší či horší? Nebo je to jen o ceně?

3. Píšete o dávkování pro váš tuším 7 m3 bazén. Pro 70 m3 tedy logicky desetinásobná množství. Vidíte nějaký problém v prostém zvětšení všeho - tedy větší nádoba, větší vzduchovací čerpadlo, silnější hadičky? Může mne něco překvapit?

4. Ve většině návodů výroby ClO2 je zmíněno zahřívání reakční nádoby. Když to jen necháte přes noc, dojde k reakci všeho materiálu, nebo to nějak přihříváte?

5. Co na ClO2 říkají nerezové části bazénu, jako například nezerové schody? Četl jsem někde, že ClO2 narušuje vše kovové. V jaké koncentraci to platí? Na vaší fotce je kovové šroubení na PPR tvarovce. Jak dloho to tak používáte a jak nyní vypadá?

Díky Ori

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika