Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Víte, na základní škole se člověk dozví, že vzduch v závislosti na teplotě mění objem. Límec, který nafouknete ráno před odchodem do práce tak akorát se v 35 st které byly v poslední době odpoledne ohřeje pod tmavou plachtou na řekněme 60-70st a nekvalitní plast se vytáhl.Večer je splasklý. Následně musíte pro dosažení stejného tlaku při zvětšeném objemu připumpovat více vzduchu. (pro ilustraci foto z dnešního podvečera). Foukám pumpou s manometrem (měřič tlakusmiley) a nikdy jsem nedosáhl ani měřitelné hodnoty. Je to možná snáze pochopitelné, než vaše nastřelování tůjí do betonu.

Víte, na hobby fóra vstupuji s úmyslem získat zkušenosti druhých a nabídnout svoje. Bohužel každé fórum má své prudiče, kteří se zpravidla vyznačují anonymitou nicku, jízlivostí, rýpáním a sebeuspokojením nad vlastní "vtipností". Ze zkušenosti vím, že je lze toliko ignorovat...cool

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika