Ahoj,
rád bych se s Vámi podělil o recept na velmi zdravé a chutné jídlo, s trochou orientální příchutě.
Barevné tofu s jasmínovou rýží:
-
Ideálně v rýžovaru necháme vařit jasmínovou rýži. (Opravdu doporučuji rýžovar, protože ta rýže prostě chutná líp) Nevím jak to dělají syčáci.
-
Do rýže ještě přidáme špetku hřebíček a špetku muškátového květu.
-
Na pánvičku dáme trošku olivového oleje a přidáme fazolové lusky, mrkev, papriku.
-
Následně přidáme hrášek a na kostky nakrájené tofu. Ideálně tofu naložíme do směsi Indického koření Tandori Masala a česneku (já vím, žádné líbání večer ).
-
Necháme osmahnout cca 10 minut a následně podáváme s rýží.
Opravdu doporučuji použít indické koření.