Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky za odpověď. Mně jde právě o to oloupání těch nízkých pupenů. Taky si myslím, že by bylo dobré všechny tak aspoň do půl metru od země (řekněme u toho metrovýho špičáku, který má nad půlmetrem ještě mnoho dalších, ne u toho půlmetrovýho) vyloupat, ale udivuje mě, že jsem se o tom nikde nedočetl. Píše se, že v požadované výšce kmenu (u sebe počítám cca s tím metrem) se má nechat ještě cca 5-6 pupenů, zakrátit a vypěstovat korunu, ale o těch pupenech dole nikde nic. A já bych myslel, že než je pak odstřihávat, když z nich vyroste větev, bylo by lepší je ještě předtím odstranit. Takže směle do toho, jo? I když už vesele pučí?

 Ten první obrázek se mi právě moc nelíbí. Aby se spodní větve válely po zemi, to nechci. A ani nějakého chudáčka znásilňovaného do všelijakých patvarů, jen aby se to dobře sklízelo. To, co bych si představoval, je právě na tom druhém.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika