Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

v himalajach (800 mnm) prave dozrieva Rivan, aj ked asi tyzden by potrebovali. zvláštne je, ze kvitnu neskor ako Lapins alebo Napoleonova a dozrievaju skoro. ostatne ceresne budem mat tak za mesiac a pol (ked vy si uz na ceresne nespomeniete ani). to su tie dobre spravy. zla sprava je, ze mi vsetky ceresne zozrali vtaky!!! lebo ako jediny siroko daleko mam taku skoru odrodu ceresne. 

no a mam este jednu otazku. Rivan na vtacnici, dovoz CR. vdaka bohu za ceskych pestovatelov. rastla krasne, ale v zime zjavne zamrzli konare, teda polovica je suchych. ked je cely konar suchy, tak jasne ze to dam prec. ale co robit, ked niekde na konci raší, su tam nove vyhonky, listy? mam take konare ponechat s tym, ze ten mlady vyhonok bude tahat ziviny a vyrašia mi nove vyhonky aj na tom "vyholenom konare" alebo mam to vsetko orezat? dakujem za radu. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika