Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Skladiště roubů-pěknéyes.A zda-li pak má cesmína ostrolistá opylovače?Protože jinak pěkně a bohatě kvete,ale neplodí.První květy na zahrádce ocení nejen včely,a čmeláci.

Zajimavé ale, že rouby zaslané z Holovous, zapíchnuté v půdě už raší???že by byla chyba na straně holovouských?

Rouby nařezané o Vánocích, zapíchnuté jedním koncem v půdě na severní straně  budovy vydrží nějakou dobu, koneckonců je to u široké laické,i  odborné veřejnosti jeden ze zavedených, rozšířených postupů uchovatelnosti materiálu pro jarní roubování, ale o to myslím nešlo.Jedním sporným bodem byla uchovatelnost roubů až do července, potažmo pro srpnové očkování.

1)Citace p.MV: Mohu Vám s klidným svědomím říci, že se mi ujmul a vyrašil roub(jabloň), který byl zapíchnutý u paty stromu celý rok a naroubovaný až příští jaro!  Věřte nebo ne... někdy ty rouby zapomenu odklidit. Sám jsem pak překvapen, když ty letorosty odklízím třeba při podzimním hrabání, jak dobře a svěže vypadají.

Škoda, že diskuzi nevedeme v červnu nebo červenci. Fotky roubů bych připojil.

2)Citace redakce Zahr.:Můžeme je například položit vedle stromu, přikrýt je listím a sněhem a na jaře, až půda trochu povolí, je zapíchnout do země. Takto rouby nezačnou rašit a vydrží nám až do července.

Počkáme si tedy do července na to, v jaké kondici budou skladované rouby... nebo do podzima zda se budou rouby tvářit stále tak čerstvě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika