Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je třeba rozlišovat mezi prioritami, a možnostmi jaké pěstitel má.Pán píše, že má malý sad, takže je na něm, jakou péči tomu může,chce poskytnout, zda to má blízko domova, aby se staral o něho intenzívně, nebo jako v mém případě je louka tři kilometry daleko od bydliště, a jsem rád, když mi vyjde jednou za dva roky tam nějaké práce vykonat.

Máte pravdu, že strom švestky v podobě "topolu" se později "nějak upraví, větve směřující kolmě vzhůru se pod tíhou pozdější úrody změní směr, a strom bude v budoucnu pravděpodobně dávat dobré ovoce, proč taky né, v přírodě vznika mnoho stromů samovolně, a nikdo se o ně nestará.

Pokud by mi takový strom rostl na zahradě, kde je možnost intenzívní péče, pravidelné kontroly, a taky estetická poptávka, tak bych výšku koruny zakrátil o třetinu, k nejbližšímu mladému výhonu, který bych vyvázal kolmě vzhůru, a vytvaroval habitus do tvaru trojůhelníku, udržoval kompaktní korunu s širší spodní základnou,mladým obrostem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika