Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to je pro mě kardinální otázka pane Jano, protože se mi jedná o ten svatý grál v podobě Bystrické muškátové chuti.Je to pro mě něco jako nedosažitelná MANA, něco po čem ve snu tápete, a nemůžete na to dosáhnout.No musím říct, že jsem si vysadil stromek s cedulkou Bystrická švestka,ale jestli to bude nějaký typ domácí švestky, zklamaný moc nebudu, protože žáden takový nemám... myslím nějaký typ čistě domácí švestky, a po těch velkoplodých obršvestkách už nějak přestávám toužit.Za mých dětských let jme měli v zahradě velký strom švestky, který plodil o trochu jiné ovoce, než jsou sice výborné švestky domácí, ale ty byly obzvláště něco extra.

Jinak jsem zjístil, že na těch menších švestkách domácích, možná z odkopků se monílie nějak méně vyskytuje, hlavně těch méně šťavnatých.Katinka je sice o něco více šťavnatá, ale u mě se monílie drželá zkrátka.Jinak se monílie drží skoro všude, i na ještě nezralých tuhších ,a suchších Presentách, ale je to v normě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika