Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Letos jsem poprvé zkoušel sušit Top taste a je výborná, z toho co mám určitě nejlepší. Má hodně vlákniny i cukru, usušením se mírně zvýrazní kyselinka ze slupky, což je zde ku prospěchu, protože v čerstvém stavu je až přeslazená. Docela chuťově zajímavá je i sušená ryngle Altánova, ale je třeba sušit opatrně, v sušičce někdy pouští šťávu. Naopak letos zklamala sušená Hanita i Stanley, které jsou čerstvé na jídlo příjemné, ale po usušení málo sladké.  Jinak suším bez pecek tak, že z boku polovinu švestky naříznu nožem a vytáhnu pecku. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika