Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Do zahradnictví jsem se chystala skoro dva roky, ale vzdálenost 100 km od bydliště mi návštěvu oddálila až do dnešního dne.  Byla jsem nadmíru spokojená, líbí se mi sortiment, netraddiční rostliny, Martin Pražák se mi věnoval maximálně. 

Se zahradničením mám zkušenosti, mám i přátele zahrádkáře, lecos mám načteno a mám dojem, že jsem mluvila s kompetentním člověkem, který byl navíc ochotný a vstřícný. Jasně že nic není dokonalé a chápu, že když je sezona v plném proudu, někdyy nemají změstnanci nebo majitelé tolik času kolik by bylo třeba, ale určitě tomuto zahradnictví věřím už jen proto, že sami rostliny množí, řízkují, zazimovávají, takže jejich výpěstky znají naše prostředí. Takže jistě lepší, než nákup v hypermarketu, kde většinou zaměstnanci o prodávaných rostlinách mají pramalé ponětí a nikdo neví, zda rostliny vyrostly třeba v Itálii nebo holandském skleníku a jak u nás zareagují.

Takže je to na každém, ať si to přebere, jak chce. U mě dobrý.

Jarmila Kuchařová

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika