Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přesně stejná zkušenost. Před dozráním jsou kyselé a jak dojdou optimální chuti, hodně jich spadne. Navíc plodnost Malvazinky nepatří k nejvyšším. 
   Pro přímý konzum ovšem - snad právě díky té kyselince - skvělá.
   Na druhé straně nesdílím nadšení z vhodnosti ke kuchyňskému zpracování. V kompotu vadí kyselá slupka, na koláčích trochu teče.  V minulém režimu jsme z Malvazinky vyráběli nepravý broskvový kompot (pravý byl tehdy podpultovka)  - oloupané půlky malvazinek a trocha broskvové tresti.  Kde ty sněhy jsou...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika